Verschillende soorten refurbished

Posted by steffpeeters 02-03-2018 0 Comment(s)

Refurbished apparaten kennen we ondertussen al, maar ben je ook gekend met de verschillende soorten die ze erin hebben? Voor aleer je officieel overgaat tot de aankoop van je refurbished apparaat hou je best nog even rekening met het volgende:

 

Verschillende gradaties

Binnen refurbished apparaten wordt er gebruik gemaakt van verschillende gradaties. Aan de hand van deze gradaties kan je zien hoe ‘oud’ of in welke staat je apparaat oorspronkelijk was. De gradaties zijn zo opgemaakt dat de klant op de hoogte is van de originele toestand van het apparaat in kwestie.

 

Naast dat je meer te weten komt over de originele staat van je product, verkrijg je een mooie opsomming van bijkomende voordelen. Zo verkrijg je bij een A grade of B grade een mooie doos inclusief laadkabel en een blokje zonder earpods. 24 maanden garantie én een gratis verzending. Zo zien je maar weer dat refurbished apparaten veel extra voordelen met zich meebrengt.

 

De lijst is een extra ondersteuning bij de aankoop van je product. Als klant is het zeer makkelijk om even na te lezen en te bekijken wat al dan niet de voor- en nadelen kunnen zijn van een refurbished apparaat.

 

 

 

 

 

Bijkomende informatie

 

Door de verschillende toestanden van producten en het soort werk dat er in de reparaties gestoken wordt, merken we ook een verschil in prijzen. Apparaten met een B grade zijn gemiddeld zo’n €20 goedkoper dan apparaten van een A grade. Dit komt omdat er bij B grade producten zichtbare gebruikerssporen zijn.

 

Alle producten worden zo goed als nieuw verkocht. De keuze van aankoop hangt dus geheel af van waar je je als klant het meest tevreden/gerust bij voelt. Bij de aankoop van refurbished apparaten kan je ook rekenen op een dienst na verkoop. Bij ontevredenheid kan je je apparaat steeds terugsturen of contact opnemen met IFoon. Bekijk dus zeker de lijst om extra op de hoogte te zijn van je apparaat. 

Leave a Comment