Direct leverbaar

+/- 10000 iphones op stock  

2 Jaar garantie

Kopen zonder zorgen !

Snel geleverd

Binnen 1 - 2 werkdagen

Gratis levering

In België en Nederland

Winkel

HOESELT

Refurbished / Bijna nieuw ?

Refurbished is het schoonmaken, opfrissen én renoveren van een device. De letterlijke vertaling vanuit het Engels is 'reviseren'. Refurbished iPhones, iPads of MacBooks zijn Apple devices die retour zijn gekomen om diverse redenen. Denk daarbij aan een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

De refurbished devices die retour zijn gekomen mogen niet meer als nieuwe devices verkocht worden, maar zijn vaak wel ‘zo goed als nieuw’. Indien nodig ondergaan devices een refurbishment proces om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. In de meeste gevallen zijn het slechts kleine(re) reparaties, zoals een nieuwe batterij, die het toestel weer wederverkoopbaar maken. Vanzelfsprekend zijn alle devices simlockvrij. Een refurbished iPhone, iPad of MacBook wordt schoongemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, data wordt verwijderd (data-wiping) en waar nodig  gerepareerd. Aan het eind van dit controle traject is er een uitstekend werkend device inclusief een standaard garantie van 24 maanden. Hét grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart al snel tot wel 60% op een nieuwe iPhone, iPad of MacBook en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware!

Voordelen refurbished


  • Tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs
  • Goed voor het milieu. Duurzaam.
  • Extra controle op eventuele mankementen
  • Oudere modellen nog vaak beschikbaar
  • Met minder budget toch een Apple device of voor hetzelfde budget de beschikking over aanzienlijk meer Apple devices.

Nadelen refurbished 


  • Er kunnen gebruikerssporen zichtbaar zijn
  • Sommige modellen zijn beperkt leverbaar

Aanbod iFOON


Het aanbod gereviseerde producten is wereldwijd beperkt. Alleen door zéér groot in te kopen kun je grotere voorraden bieden. iFOON heeft wereldwijd een aanzienlijke inkoopkracht en daardoor hebben wij vrijwel alle devices altijd ruim voldoende op voorraad in ons externe magazijn. Bij ons kun je refurbished devices voor scherpe prijzen aanschaffen. Denk aan;

 

Wij zijn niet afhankelijk van marktbewegingen, hebben onze eigen technische dienst, eigen magazijn én de beste prijs in de markt. Bij ons is vandaag besteld, ook écht morgen in huis en tevens bieden wij op alle refurbished devices 24 maanden garantie én 14 dagen retourrecht.

  • Wij bieden al onze devices aan middels sterrengradaties, waardoor Apple devices voor iedere portemonnee beschikbaar komen;  3 sterren heeft de meeste uiterlijke gebruikssporen, 5 sterren de minste.  Remarketed toestellen zijn nieuwe toestellen die niet meer in de originele verpakking mogen verkocht worden.